Tuesday, November 2, 2010

Bucuria de azi: am primit Swamp-ul!!! horeyyy!!


























































































The day has come!! Ora 17 ajung la posta, tanti se uita prin avize...ochii mei erau lipiti de geam, si culmea ca era printre ultimele...l-a gasit!!yupiiiii!!! vine din spate si imi aduce minunatia!!Cand vad ce colorat arata deja eram in extaz!! Ca un copil tamp ce se bucura de un lolipop:))))).Nu pot sa il deschid ca nah, sunt pe strada si trebuie sa ii fac si poze!! MOOOORRR de curiozitate..ma uit la ceas...okkkkkk..mai am 5 minute si sunt acasa!!pfiuuuu!! Sa nu mai zic ca, tin de colet ca de ochii din cap, cine ma vedea credea ca am cine stie ce acolo:)))!! Ajung acasa: mi-era mila sa sfasii frumusetea de hartie asa ca incetisor am dezlipit scociul. In mintea mea se dadea o lupta seculara:una zicea haiiiiii odataaaaaaaa!!""; alta: "incetuc sa nu distugem ca tare frumos e ambalat"!! No, am despachetat:TADAM!!!! Toate erau asa de frumos puse cu fondite si ingrijite!!
Scrisorica de la Roxana, care si ea de altfel foarte frumos realizata mentioneaza fiecare ce anume reprezinta!! Obiectul vintage este fustita parte peste parte care imi place foarte tare!! Cand am vazut-o am zis:"wow" pentru ca exact asta caut acum, fusta de genul, si sa nu mai vorbesc de caiulita, care este obicet de simtit bine, mega funky ,pe care si asta cautam!! ce sa zic Rox, chiar mi-ai citit gandurile!! Serios!!! I've been impressed!!!
La handmade am primit 2 brose minunate de mainile ei talentate, materiul trimis au fost de fapt materiale, muulte si colorate pentru confectionare de brose sau orice doresc si ceva yummyyyyy o cioco snikers pe care nici nu am mai stat pe ganduri si am imfulecat-o!!!!

In concluzie a fost grozav, m-am simtiti foarte happy exact ca in copilarie cand vine Mosul sau ziua ta sau mami de la piata si cauti prin genti si descoperi bunatati!!!
Multumesc Roxana!! You've made my day!!

Sper ca si Daria sa fi fost la fel de happy, desi ea asa a zis;))!!! Felicitari domnisoarababacilu, swamp-ul a fost o idee minunata!!

4 comments:

Rox said...

sweety pie, ma bucur tare tare mult ca ti-a placut pachetelul :-D vroiam eu sa-l fac si mai si, insa, ca de obicei, am facut totul pe ultima suta de metrii si cam asta a iesit ;-)

lots of kissez si sa le porti toate cu mare fericire! :-*

and u've made my day too!!!! ;-)

Unknown said...

It is lovely i tell you!!! by the way chek out za blog cu donatii pentru animalutze;)
http://creez-donez-salvezanimalute.blogspot.com
Best regards!:*:*

Anonymous said...

yeeei!

Corie - Bijoux said...

Ti-am acordat un PREMIU pe blogul meu!
http://coriebijuteriisiaccesoriihandmade.blogspot.com/

Apreciez ceea ce faci, lucrusoarele tale sunt foarte frumoase!
Felicitari!